Ziam.* he was raised by leprechauns
PRISPEVKI : 1 JOIN DATE : 22/10/2011
| Naslov sporočila: Predstavitev : Ziam.* Sob Okt 22, 2011 8:16 am | |
| Ko se mama zadere sem(ime): Katja Med prijateljem sem popularen kot(vzdevki): I prefer my name Na svetu sem že od(roj.podatki): 18.12.1995 Sem pameten in hodim na(šola): Gimnazija Ormož Najraje jem // pijem : rižota & cedevita Hmm obožujem ta sladoled: amarena & jogurt Najraje poslušam(zvrst glasbe): rock Moja naj. pevka je seveda: hmm. P!nk, Kelly Clarkson Tale pevec pa rula(naj.pevec): Olly Murs <3 V tem filmu pa zažigata(naj igralec,naj igralka): Jensen Ackles/Amber Heard Moja naj.skupina pa je: My Chemical Romance, McFly, One Direction, 30 Seconds to Mars, Boyce Avenue Ta pesem je gotovo ena mojih naljubših: Bittersweet Symphony - The Verve & The Heart Never Lies - McFly V prostem času pa najraje: pišem slash, berem slash Najraje berem to revijo // knjigo: bravo. Moj življenski cilj je: potovat po svetu, znat vsaj 10 jezikov, novinarstvo Najbolj pa se bojim (fobije): tišine & žlic Moj najljubši član skupine One Direction je: če že morem : Zayn Moja najljubša pesem skupine One Direction je: WMYB & Another World (pa čeprav sem čula samo 30 s) Tale forumček se mi zdi:wicked Ali bom priden/a na njem: ni zagarantirano, sam se bom trudla. | |
|
sexpanthers wife. Modeator
PRISPEVKI : 108 JOIN DATE : 30/09/2011 AGE : 30 HOMETOWN : MIAMI
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev : Ziam.* Sob Okt 22, 2011 12:54 pm | |
| dobrodošla tuki ^^ kul živlenski cilj; važn da kr 10 jezikov :P Nice uživej & veliko piši <3 | |
|
Madame. Administrator
PRISPEVKI : 161 JOIN DATE : 17/09/2011
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev : Ziam.* Sob Okt 22, 2011 5:12 pm | |
| dobrodošla na forumčki.. upam,da se boš zabavala mava pa kr podobne interese..tud jaz namreč rada potujem in to. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev : Ziam.* | |
| |
|