butterfly. Modeator
PRISPEVKI : 32 JOIN DATE : 19/09/2011 HOMETOWN : london in my dream.
| Naslov sporočila: [predstavitev] butterfly. Pet Okt 07, 2011 7:41 pm | |
| Ko se mama zadere sem(ime): SARA. Med prijateljem sem popularen kot(vzdevki): NIMAM POSEBNIH UZDEUKOU.XD Na svetu sem že od(roj.podatki): 28.3.1998, LJ Sem pameten in hodim na(šola): U OSNOUNO ŠOLO.XD
Najraje jem // pijem : PALAČINKE,LEDENI ČAJ. Hmm obožujem ta sladoled: SLADOLED OBLIT Z ČOKOLADO IN MANDLJI.♥ Najraje poslušam(zvrst glasbe): POP. Moja naj. pevka je seveda: / Tale pevec pa rula(naj.pevec): ERIC SAADE,CHER LLOYD V tem filmu pa zažigata(naj igralec,naj igralka): JESSICA ALBA, DAKOTA FANNING. Moja naj.skupina pa je: ONE DIRECTIOOOOOOOOOOOON.♥♥♥ Ta pesem je gotovo ena mojih naljubših: FUL JIH JE.XD V prostem času pa najraje: KOMP,TV,PRIJATLI,MUSKA. Najraje berem to revijo // knjigo: / Moj življenski cilj je: VELIK JIH MAM. Najbolj pa se bojim (fobije): PAJKOU.:S
Moj najljubši član skupine One Direction je: USI♥ Moja najljubša pesem skupine One Direction je: USE♥
Tale forumček se mi zdi: FUL HUD.♥ Ali bom priden/a na njem: JAAA.:*
Nazadnje urejal/a butterfly. Čet Nov 03, 2011 9:37 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
sexpanthers wife. Modeator
PRISPEVKI : 108 JOIN DATE : 30/09/2011 AGE : 30 HOMETOWN : MIAMI
| Naslov sporočila: Re: [predstavitev] butterfly. Pet Okt 07, 2011 8:01 pm | |
| dobrodošla fhool. : D pridno delaj kot modek če ne te bo treba spankat ;* just kiddin' | |
|
Madame. Administrator
PRISPEVKI : 161 JOIN DATE : 17/09/2011
| Naslov sporočila: Re: [predstavitev] butterfly. Pet Okt 07, 2011 8:02 pm | |
| sarčii.. hvala tud teb za pomoč. tebe sicer že poznam in si že od začetka tuki ampak vseen dobrodošla in uživaj seveda :D<3 | |
|
butterfly. Modeator
PRISPEVKI : 32 JOIN DATE : 19/09/2011 HOMETOWN : london in my dream.
| Naslov sporočila: Re: [predstavitev] butterfly. Pet Okt 07, 2011 8:05 pm | |
| sexpanthers wife. : tenx :)* nežaaa : hvala tiii, bom bom | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: [predstavitev] butterfly. | |
| |
|