zara he was raised by leprechauns
PRISPEVKI : 17 JOIN DATE : 20/10/2011
| Naslov sporočila: zara Čet Okt 20, 2011 2:16 pm | |
| Ko se mama zadere sem(ime): Zara Med prijateljem sem popularen kot(vzdevki): Zara bo uredu Na svetu sem že od(roj.podatki): 15.9.1998 Sem pameten in hodim na(šola): oš toneta čufarja jesenice
Najraje jem // pijem : čokolado seveda, vodo Hmm obožujem ta sladoled: nutella Najraje poslušam(zvrst glasbe): ni važna zvrst Moja naj. pevka je seveda: eliza doolittle, katy perry, gaga, etc etc Tale pevec pa rula(naj.pevec): ušeč so mi komadi, pač V tem filmu pa zažigata(naj igralec,naj igralka): neil patrick harris Moja naj.skupina pa je: the kooks, one direction, empire of the sun, foster the people Ta pesem je gotovo ena mojih naljubših: sting-englishman in new york V prostem času pa najraje: Najraje berem to revijo // knjigo: elle, umetnost sreče(knjiga) Moj življenski cilj je: definitivno poporavt svoje gledanje na svet, postat bol pozitivna glede usega, se nehat obremenjevat z drugimi, predvsem pa delat stvari ki me veselijo Najbolj pa se bojim (fobije): ni neki takga k bi se res fuuuuuuuuuuul bala ampak podgane...
Moj najljubši član skupine One Direction je: zayn Moja najljubša pesem skupine One Direction je: na na na
Tale forumček se mi zdi: kr uredu zaenkrat Ali bom priden/a na njem: upam
Sianara xx
| |
|
butterfly. Modeator
PRISPEVKI : 32 JOIN DATE : 19/09/2011 HOMETOWN : london in my dream.
| Naslov sporočila: Re: zara Čet Okt 20, 2011 3:59 pm | |
| welcomeee :)) upam d se boš mela fajn tukii :) | |
|
| Naslov sporočila: Re: zara Čet Okt 20, 2011 4:10 pm | |
| - butterfly. je napisal/a:
- welcomeee :))
upam d se boš mela fajn tukii :) o hvala:) bom se mela fino ja xxx | |
|
sexpanthers wife. Modeator
PRISPEVKI : 108 JOIN DATE : 30/09/2011 AGE : 30 HOMETOWN : MIAMI
| Naslov sporočila: Re: zara Čet Okt 20, 2011 4:58 pm | |
| dobrodošla na forumu ^^ pridno piši in sodeluj ;* fajn da je še kdo iz jesenic : D | |
|
| Naslov sporočila: Re: zara Pet Okt 21, 2011 4:27 am | |
| - sexpanthers wife. je napisal/a:
- dobrodošla na forumu ^^
pridno piši in sodeluj ;* fajn da je še kdo iz jesenic : D haha, hvala :)) to pa ja hehe :D | |
|
Madame. Administrator
PRISPEVKI : 161 JOIN DATE : 17/09/2011
| Naslov sporočila: Re: zara Sob Okt 22, 2011 5:14 pm | |
| dobrodošla na forumu. :) me veseli,da želiš spremeniti pogled na svet.. samo vztrajna moreš bit. take ljudi potrebujemo | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: zara | |
| |
|