anie ♥ he was raised by leprechauns
PRISPEVKI : 2 JOIN DATE : 12/10/2011
| Naslov sporočila: [Predstavitev] anie ♥ Sre Okt 12, 2011 7:29 pm | |
| anie ♥
Ko se mama zadere sem(ime): Anja Med prijateljem sem popularen kot(vzdevki): Anči, Ančika Na svetu sem že od(roj.podatki): 29. maj, 1992
Najraje jem // pijem : Testenine, vode z okusom Hmm obožujem ta sladoled: Limona, čokolada Najraje poslušam(zvrst glasbe): Pop Moja naj. pevka je seveda: Beyonce Tale pevec pa rula(naj.pevec): Justin Bieber V tem filmu pa zažigata(naj igralec,naj igralka): Ben Stiller, Cameron Diaz Moja naj.skupina pa je: One Direction Ta pesem je gotovo ena mojih naljubših: Where are you now - Justin Bieber, 1+1 - Beyonce V prostem času pa najraje: Hodim na kavice s prijatelji Moj življenski cilj je: Dokončat faks in pol počet neki, kar me veseli! Najbolj pa se bojim (fobije): Insekti
Moj najljubši član skupine One Direction je: Jih niti še ne poznam vse čist dobr, ampk sm se vseen odločila za Liama, se mi zdi še najbolj simpatičen. ;* | |
|
Madame. Administrator
PRISPEVKI : 161 JOIN DATE : 17/09/2011
| Naslov sporočila: Re: [Predstavitev] anie ♥ Čet Okt 13, 2011 12:41 pm | |
| dobrodošla na forumčku. justin je pa itaak.. cukr. <3 zabavaj se & veliko piši. | |
|
butterfly. Modeator
PRISPEVKI : 32 JOIN DATE : 19/09/2011 HOMETOWN : london in my dream.
| Naslov sporočila: Re: [Predstavitev] anie ♥ Čet Okt 13, 2011 2:50 pm | |
| welcomee:) upam d boš uživala tukii | |
|
sexpanthers wife. Modeator
PRISPEVKI : 108 JOIN DATE : 30/09/2011 AGE : 30 HOMETOWN : MIAMI
| Naslov sporočila: Re: [Predstavitev] anie ♥ Čet Okt 13, 2011 6:00 pm | |
| anjaaaaaa :* weelcome heere an : D komentiala nam opisa, ker itak use že vem <3 in veš s čim use se strinjava. velik piš : D | |
|
Vidalovescarrots he was raised by leprechauns
PRISPEVKI : 19 JOIN DATE : 10/10/2011 AGE : 28 HOMETOWN : Škofja Loka
| Naslov sporočila: Re: [Predstavitev] anie ♥ Čet Okt 13, 2011 6:23 pm | |
| Anja, dobrodošlaa! (: Kaj študiraš drugač? (: | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: [Predstavitev] anie ♥ | |
| |
|