Madame. Administrator
PRISPEVKI : 161 JOIN DATE : 17/09/2011
| Naslov sporočila: sprememba up. imena Ned Sep 18, 2011 10:22 am | |
| Sprememba up. imena Pri spremninjanju vašega uporabniškega imena si je potrebno prebrati spodnja navedena pravila katerih ima vsak uporabnik dolžnost,da se jih drži. KAJ SPLOH JE UPORABNIŠKO IME ?
To je ime, pod katerim boste prepoznavni. Lahko je vaše pravo ali izmišljeno ime, sestavljeno iz poljubnih črk in številk. Priporočamo, da si izberete ime, ki vam je všeč.
POGOJI SPREMEMBE UPORABNIŠKEGA IMENA:
1. Uporabniško ime si lahko spremenite le 1x na mesec in to prvi dan v mesecu nič prej ter nič kasneje. 2. Uporabljanje več uporabniških imen je strogo prepovedano. 3. Prosimo,da uporabljate čimbolj raznolika imena.Za spremembo vašega uporabniškega imena izpolnite spodnji obrazec s pripisom SPREMEMBA UPORABNIŠKEGA IMENA. - Koda:
-
[b]Trenutno uporabniško ime:[/b] [b]Novo uporabniško ime:[/b] [b]Razlog spremembe:[/b] | |
|
zayns he was raised by leprechauns
PRISPEVKI : 44 JOIN DATE : 26/12/2011 AGE : 28 HOMETOWN : Logatec
| Naslov sporočila: Re: sprememba up. imena Tor Dec 27, 2011 11:04 am | |
| Vem,da ni prvi dan v mesecu ampak bi res rada da mi spremenite ime,ker mi gre ta ze nekak na zivce.
Trenutno uporabniško ime: Nina * Novo uporabniško ime: zayns Razlog spremembe: Ker mam tega Nina * ze ful dovg in mi ni vec vsec,mislm rada bi mela neki bl posebnga in pac neki kar mi je vsec (Zayn) ♥
---------------- SPREMENJENO! | |
|